Kinder- en Jeugd psychiater
(alle dienstverbanden)

GGZON is een instelling voor ambulante psychiatrie en psychotherapie in Oldenzaal, bestaande uit een team Kind & Jeugd en een team Volwassenen.

We zijn een jonge  dynamische organisatie, nog volop in ontwikkeling. De instelling bestaat sinds 1 januari 2012 en is voortzetting van een vrijgevestigde praktijk. Er werken  ± 30 medewerkers.

Het team is multidisciplinair samengesteld met onder andere Klinisch- en GZ psychologen, een systeemtherapeut en gezinsbehandelaren. Ook worden vaktherapeuten ingezet die werken volgens de MBKT-methode (mentaliserend bevorderende vaktherapie). Innoverend is de inzet van dierondersteunende therapie  in samenwerking met Hulphond Nederland.

Onze behandeling en benadering is vooral systemisch georiënteerd.

Functie informatie
We zijn  op zoek naar een enthousiaste K&J-psychiater, die als regiebehandelaar verantwoordelijk is voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van onze cliënten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, ondersteunt en adviseert het team bij vragen ten aanzien van de behandeling en omgang met de cliënt. Je geeft supervisie aan teamleden, waaronder de verpleegkundig specialist. Daarnaast lever je een bijdrage aan de kwaliteits- en beleidsontwikkeling binnen onze groeiende organisatie.

Profiel van de geschikte kandidaat
Kinder- en jeugd psychiater met inschrijving in het BIG register. Je bent deskundig op het gebied van (neuro)psychologische diagnostiek, behandeling en advisering van cliënten met verschillende aandoeningen. Daarnaast is het van belang te kunnen functioneren in een multidisciplinair samenwerkingsverband met een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een proactieve houding.

Wij bieden:

  • Een enthousiast team dat graag wil samenwerken en elkaar wil stimuleren;
  • Een uitdagende en afwisselende baan in een kleine, dynamische instelling;
  • Voldoende mogelijkheden tot professionele ontplooiing.

Arbeidsvoorwaarden:
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ. Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. Berdy van der Meer, algemeen directeur, telefoonnummer 0541-535245 of bezoek onze website: www.GGZON.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie graag sturen naar: GGZON, dr. Poelstraat 63a, 7572 ZV Oldenzaal. U kunt ook per e-mail solliciteren: b.vandermeer@GGZON.nl

 

  Laatste nieuws

Receptie & Administratie gesloten op 09-08-2019
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer