Mijn naam is Kirsten Copier en ik werk sinds maart 2017 bij GGZON als klinisch psycholoog/psychotherapeut en intake coördinator. Daarnaast ben ik praktijkopleider voor de GZ-opleiding. Verder geef ik supervisie voor diagnostiek en behandeling en werkbegeleiding aan psychologen (in opleiding). Mijn werkzaamheden bestaan verder uit het doen van individuele behandelingen en het geven van groepstherapie in de Jongvolwassenengroep bij GGZON. Als therapeut vind ik het erg belangrijk om samen met de cliënt een goede werkrelatie op te bouwen en samen te werken aan de klachten en problemen. In samenspraak stellen we doelen op en werken daaraan met de daarvoor passende behandelmethode. Mijn belangrijkste referentiekader als therapeut is de cliëntgerichte psychotherapie, maar wanneer dit passend is maak ik ook gebruik van technieken uit bijvoorbeeld de cognitieve gedragstherapie of schematherapie.

Na het afronden van mijn studie psychologie in Amsterdam (2002) heb ik op verschillende plekken gewerkt binnen de eerstelijns zorg (onder meer in een eigen praktijk), in de GGZ (binnen een kliniek voor deeltijdbehandeling van persoonlijkheidsproblematiek en op een polikliniek voor stemmings- en angstklachten) en in het ziekenhuis waar ik ook de opleiding tot GZ-psycholoog heb gevolgd (op  de afdeling medische psychologie en  binnen de PAAZ).Tijdens de opleiding tot klinisch psycholoog heb ik deels op de afdeling medische psychologie gewerkt in een ziekenhuis en het laatste jaar op de polikliniek van een derdelijns instelling voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die daarnaast complexe andere problematiek hebben.

Ik ben lid van de Vereniging Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) en van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP), en bezig met de opleiding tot groepstherapeut.

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen:
Lees meer
COMET training gaat van start op 20 september 2018
Lees meer